Fetagratinerad grönsakslasagne
Vegetarisk lasagne som smakar ljuvligt. Krämig béchamelsås gör denna utsökta fetagratinerade grönsakslasagne till en succé när man får gäster eller till vardagsmiddagen. Servera en god sallad och bröd till maten.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002
Ingredienser
4 portioner
12 lasagneplattor
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
2 stora gröna paprikor
250 g champinjoner
1 burk krossade tomater (à 400 g)
1 krm socker
2 msk olivolja (att steka i)
150 g fetaost
Bechamelsås
3 msk smör
3/4 dl vetemjöl
8 dl mjölk
salt
nymalen peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kringelikrokar recept brist, recomend recomend 💪🏻👍🏻🤪
Madelene
2021-08-07Supergod! Tog detta recept från terminalen på maxi! Inga förväntningar. Men hela familjen åt med god aptit! Så gott! ☺️
Charlotte
2019-11-14Hej Charlotte! Tack, vad roligt att du hittat ett recept som hela familjen gillar. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2019-11-14Supersmaskigt! Men bechamelsåsen blev rätt tunn. Nästa gång tar jag mer mjöl i den. Jag gjorde som Emelie och hade riven ost i såsen och det blev lyckat. Vår treåring åt också med god aptit.
Camilla
2010-06-02