Filodegsflarn med rödbetor, getost och granatäppelsallad
![Filodegsflarn med rödbetor, getost och granatäppelsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_202471/cf_259/filodegsflarn_med_rodbetor__getost_och_granatappelsallad.jpg)
Funderar du på vad du ska laga till middag idag? Testa detta goda filodegsflarn med rödbetor, getost och granatäpple. Filodegsflarn är en snabb variant på pizza som kan varieras i oändlighet! Vi serverar flarnet tillsammans med en god sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019
![Filodegsflarn med rödbetor, getost och granatäppelsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_202471/cf_259/filodegsflarn_med_rodbetor__getost_och_granatappelsallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/3 sats ugnsrostade rödbetor (se länk i steg 3)
50 g smör
7 ark filodeg (7 ark motsvarar ca 175 g)
200 g färsk getost
ca 1 förp kokta kikärtor (à 380 g)
olivolja
salt
svartpeppar
ca 2 dl granatäppelkärnor
1 påse blandsallad (à ca 225 g)
För alla
Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer