Filodegsrullar
Frasiga och mumsiga filodegsrullar med parmaskinka kan mycket väl vara den perfekta mingelmaten! Den lufttorkade skinkan läggs på degen och rullas in med en röra av parmesan, crème fraiche och basilika.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999
Ingredienser
8 portioner
12 ark filodeg
1 kruka basilikablad
80 g skivad parmaskinka
1 dl crème fraiche
1 dl parmesan
smält matfett
För alla
Äggfri.
Gör glutenfri: byt filodegen mot rispapper.
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och välj smakrik mjölkfri ost. Använd mjölkfritt margarin.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Gott gott gott gott... perfekt som lite tilltugg...
Marie
2011-02-16