Filodegsrullar med spetskål, fetaost och soltorkad tomat
Goda filodegsrullar med krämigt innehåll av fräst spetskål, fetaost och tomatpesto. Filodegsrullarna passar fint som snacks, tillbehör på ett buffébord eller som en enkel förrätt oavsett tillfälle är de försvinnande goda.
Ingredienser
16 st
500 g spetskål
1 gul lök
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
150 g fetaost
2 msk tomatpesto
8 ark kyld filodeg
1 äggula
1 msk sesamfrön
För alla
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Näringsvärdet är beräknat per st.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi478 KJ / 114 kCal
Fett5 g
Salt0.6 g
Kolhydrater13 g
Protein4 g
Kommentarer
Skulle helt klart byta ut tomatpeston mot en annan smak. Tyckte inte att den passade.
Frida inger
2024-06-02Var tog de soltorkade tomaterna som står i rubriken vägen? Fanns inte i receptet.
Birgitta
2023-07-02Tack Birgitta för din fråga! De soltorkade tomaterna som rubriken hänvisar till återfinns i tomatpeston. Hoppas du gillar receptet. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-07-03