Fish & chips med remouladsås

Betyg 2.8 av 5.
40 personer har röstat
0
Fish & chips med remouladsås

Fish & chips med remouladsås är rejält och välsmakande. Du ugnsrostar morot- och potatisstavar och rör ihop den härliga remouladsåsen. Fisken vänder du i krispiga cornflakes och steker sedan.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Fish & chips med remouladsås

Ingredienser

4 portioner
500 g  potatis
2   stora morötter
1 msk  olivolja
400 g  fryst hokifilé halvtinad
3 dl  osötade cornflakes
3 msk  vetemjöl (fullkorn)
1 tsk  salt
1 krm  nymalen vitpeppar
2   ägg
2 msk  flytande smör- och rapsolja
1   citron i klyftor

Remouladsås

1   burk lätt crème fraiche (à 2 dl)
3 msk  bostongurka
1 msk  kapris
1   sardellfilé (kan uteslutas)
lite nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
40 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1930 KJ / 460 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

Fish and chips
Betyg 3.4 av 5.
38 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snabbrimmad hoki med sparris och limesky
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga