Fiskburgare med grovt bröd
![Fiskburgare med grovt bröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16504/cf_259/fiskburgare_med_grovt_brod.jpg)
Fiskburgare med grovt bröd är ett nyttigt och gott middagsalternativ. Du steker fiskbiffarna och sköljer de fräscha grönsakerna. Du blandar en ypperlig dressing till fiskburgaren av matyoghurt och gräslök.
![Fiskburgare med grovt bröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16504/cf_259/fiskburgare_med_grovt_brod.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 påse djupfryst fisk- och skaldjursbiffar (à 480 g)
4 grova portionsbröd
1 dl matyoghurt
1/2 dl hackad gräslök
salladsblad
gurka
rädisor
ärtskott
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på fisk- och skaldjursbiffarna.
Gör laktosfri: byt ut matyoghurten mot laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot ett sojabaserat alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja).
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Tips
Mosa avokado och lägg i burgaren.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Läskig smak på de djupfrysta fisk- och skaldjursbiffarna. Ska nästa gång göra biffarna själva med lax och tonfisk.
Frida
2009-02-19