Fiskburgare med grovt bröd och wasabidressing
![Fiskburgare med grovt bröd och wasabidressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17198/cf_259/fiskburgare_med_grovt_brod_och_wasabidressing.jpg)
Är du sugen på något gott och lättlagat? Laga till ett par fiskburgare som du lägger i ett grovt bröd och serverar tillsammans med en het wasabidressing. Riktigt gott!
![Fiskburgare med grovt bröd och wasabidressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17198/cf_259/fiskburgare_med_grovt_brod_och_wasabidressing.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g fiskfilé (t ex kolja eller hoki)
1 tsk salt
1 ägg
1 msk potatismjöl
1 1/2 dl mellangrädde
1 krm peppar
1/2 dl hackad gräslök
1 msk olja
4 grova portionsbröd
sallad eller färsk spenat
tomater
Wasabidressing
2 dl gräddfil
wasabi eller riven pepparrot
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt grovt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri matgrädde och gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: använd havre- eller sojabaserad grädde. Byt ut gräddfilen mjölkfritt alternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1992 KJ / 476 kCal
Kommentarer