Fiskfilé med saffranssmör
![Fiskfilé med saffranssmör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_181120/cf_259/fiskfilé_med_saffranssmor.jpg)
Detta recept på läcker röding med saffranssmör passar dig som gillar att laga god mat. Servera den stekta fiskfilén med spenat smaksatt med muskot, haricots verts, saffranssmöret och pressad potatis och du har en magnifik middag!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 1996
![Fiskfilé med saffranssmör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_181120/cf_259/fiskfilé_med_saffranssmor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 små rödingar (à 400 g, alt regnbåge)
smör (till stekning)
1 pkt bladspenat (à 250 g)
1 krm muskot (malen)
salt och peppar
Saffranssmör
1/2 krm saffran
2 krm salt
4 msk smör eller margarin
1/2 vitlöksklyfta
pressad citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer