Fiskfilé på grön botten
![Fiskfilé på grön botten](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15886/cf_259/fiskfilé_pa_gron_botten.jpg)
Fiskfilé på grön botten är panerad fisk som ligger på en bädd av fänkålsstånd och salladslökar. Detta goda fiskrecept tillagas enkelt och serveras förslagsvis med klyftpotatis.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2002
![Fiskfilé på grön botten](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15886/cf_259/fiskfilé_pa_gron_botten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
10 salladslökar
1 fänkålsstånd
1 msk olja
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk salt
1 krm peppar
juice från 1 apelsin
1 apelsin
1 stor fiskfilé (à ca 600 g) skuren i fjärdedelar
2 msk vetemjöl
1 tsk salt
1/2 tsk citronpeppar
2 msk olja
Gör så här
Receptet är avsett för 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer