Fiskpinnar i baguette med fräsch sås
![Fiskpinnar i baguette med fräsch sås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13877/cf_259/fiskpinnar_i_baguette_med_frasch_sas.jpg)
Fiskpinnar i baguette, ett nytt sätt att servera de panerade fiskbitarna på. Med en härligt fräsch sås på äpple, ättiksgurka och gravlaxsås får du en helt ny smakupplevelse. Fiskpinnarna lägger du i baguetten med krispig sallad runtom.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003
![Fiskpinnar i baguette med fräsch sås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13877/cf_259/fiskpinnar_i_baguette_med_frasch_sas.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g fiskpinnar (Pommes Fish)
olja
4 små baguetter
1/2 gurka
några salladsblad
Sås
1/3 dl gravlaxsås
2 - 2 1/2 msk finhackat syrligt äpple
1 msk finhackad ättiksgurka
1 msk kapris
För alla
Innehåller inte gluten, mjölk eller ägg, under förutsättning att man väljer bröd som passar vid respektive allergi och fiskpinnar utan gluten, mjölk och ägg i paneringen.
Gör så här
Tips
Paneringen på fiskpinnar brukar vara problemet för allergiker. Pommes Fish (från Findus) utgör ett undantag, som är helt glutenfritt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer