Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Fiskpinnar i baguette, ett nytt sätt att servera de panerade fiskbitarna på. Med en härligt fräsch sås på äpple, ättiksgurka och gravlaxsås får du en helt ny smakupplevelse. Fiskpinnarna lägger du i baguetten med krispig sallad runtom.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Ingredienser

4 portioner
400 g  fiskpinnar (Pommes Fish)
olja
4   små baguetter
1/2   gurka
några salladsblad

Sås

1/3 dl  gravlaxsås
2 - 2 1/2 msk  finhackat syrligt äpple
1 msk  finhackad ättiksgurka
1 msk  kapris

För alla

Innehåller inte gluten, mjölk eller ägg, under förutsättning att man väljer bröd som passar vid respektive allergi och fiskpinnar utan gluten, mjölk och ägg i paneringen.

Gör så här

Tips

Paneringen på fiskpinnar brukar vara problemet för allergiker. Pommes Fish (från Findus) utgör ett undantag, som är helt glutenfritt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Västkustmacka
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renklämma
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skagen- eller skinkfylld ciabatta
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med fiskpinnar och krispig gurksallad
Betyg 4.2 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ninas bagel deluxe
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokado wraps
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga