Fiskpinne tacos med chili, lime och yoghurtsås

Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
0
Fiskpinne tacos med chili, lime och yoghurtsås

Fisktaco är gott, lite annorlunda, men kommer snabbt bli en favoriträtt i familjen. Gör en smakrik salsa av lök, gröna ärtor och kryddor. Tillaga fiskpinnarna frasiga och fyll tortillabrödet med fiskpinnar, rödkål som är blandad med chili, grönärtssalsa och krämig yoghurtsås.

Fiskpinne tacos med chili, lime och yoghurtsås

Ingredienser

4 portioner

Salsa

1   gul lök
2   vitlöksklyftor
1 tsk  olja
1 dl  frysta gröna ärtor
3 msk  färdig grönsaksbuljong (3 msk buljong motsvarar ca 1/4 tärning och vatten)
1/2   lime
1 krm  cayennepeppar
salt
peppar

Yoghurtsås

2 krm  fänkålsfrö
1/2 krm  spiskummin
1/2 krm  vitlökspulver
4 msk  majonnäs
4 msk  matyoghurt (10%)
1/2   lime
2 krm  tabasco
80 g  rödkål
1   röd peppar (chili)
1   lime
1   förp frasiga fiskpinnar (à 450 g)
8   majstortillabröd (små)

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen och majonnäsen.
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Servera alla ingredienser var för sig i skålar och låt alla bygga sin egen taco.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bowl med rödbetshummus och tempeh
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hemgjord dipp med smak av fresh island
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnsbakad fisk med broccolisås och rostad potatis
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tortillarullar med rödkål
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisktacos med marinerad rödkål och ärttzatziki
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Asiatisk nudelsallad med vegochunks och limedressing
Betyg 4.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga