Fiskspett med apelsinfänkål och risonisallad

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Fiskspett med apelsinfänkål och risonisallad

Eleganta fiskspett av laxfilé eller abborrfilé som du serverar tillsammans med apelsinsmakande fänkål och en förträfflig sallad av risoni, rödlök och tomater. En fräsch och välsmakande fiskrätt som passar perfekt en solig semesterdag.

Fiskspett med apelsinfänkål och risonisallad

Ingredienser

4 portioner
500 g  laxfilé eller aborrfilé
4   blötlagda grillspett
1 msk  rapsolja eller olivolja
1 tsk  salt
1 krm  peppar

Fänkål

1   fänkål
1 dl  apelsinjuice (utspädd)
1 msk  olivolja
3   stjärnanis
1 krm  peppar
2   citroner

Sallad

4   portioner risonipasta
1   rödlök
2   tomater eller cocktailtomater (2 tomater motsvarar 12 cocktailtomater)
1   kruka basilika
1 msk  olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Grillade kycklingspett
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade marshmallows
Betyg 3.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad ananas
Betyg 3.8 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tidningsrökt abborre
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Helgrillad fisk
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga