Fiskspett med chili och koriander
Det är hög imp-faktor att trä torsk och lax med citrongräs som grillspett. Här får fisken asiatisk smak av lime, chili och koriander. Vattenmelon är fräscht att servera till.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012
Ingredienser
4 portioner
ca 400 g skinnfri laxfilé
ca 400 g torskrygg eller annan vit fisk
ev 4 citrongräs eller grillspett
1 kruka koriander
1/2 röd chilifrukt
3 msk olivolja
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
2 lime
4 bitar vattenmelon
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Det kan vara lite trixigt att använda citrongräs som spett med fisk, så lägg gärna spetten i ett halster. Eller använd vanliga grillpinnar.
Har du lagat receptet?
Kommentar
good
Kamal
2016-05-16