Fläskfilé med grön curry och aubergine

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Fläskfilé med grön curry och aubergine

Thailändsk smakrik fläskfilé med aubergine, olivolja och grön curry med bambuskott. Servera tillsammans med jasminris och isbergssallad och garnera med thaibasilika.

Fläskfilé med grön curry och aubergine

Ingredienser

4 portioner
500 g  fläskfilé
500 g  aubergine
2 msk  olivolja
1   burk grön curry med bambuskott, grytbas (à 400 ml)
thaibasilika till garnering

Till servering

jasminris
isbergssallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Det ser gott ut.

Bengt-åke

2007-04-17

Testa liknande recept

Kycklingfilégryta med bambuskott och röd curry
Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Röd currykyckling med ananas
Betyg 3.5 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med grön curry och bambuskott
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgryta med röd curry
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gryta med grön curry, tofu och nudlar
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het krabbcurry med nudlar
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga