Fläskfilé med italiensk fyllning

Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
15
Fläskfilé med italiensk fyllning

Omåttligt populär fläskfilé med italiensk fyllning. Filén fylls med soltorkade tomater och kryddor och lindas sedan in i parmaskinka. Servera din saftiga fläskfilé med pasta och oliver.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Fläskfilé med italiensk fyllning

Ingredienser

8 portioner
2   fläskfiléer (à ca 600 g)
100 g  marinerade soltorkade tomater (100 g motsvara ca 15 st)
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
8   skivor parmaskinka (8 skivor motsvarar ca 200 g)
2 msk  olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Blev väldigt torrt, borde vara någon form av gegga, som Monica Altmann föreslår

Per

2015-10-11

Festligare variant av ovanstående goda recept: Till EN fläskfilé 15 soltorkade tomater,mosas med c:a 135 gr gorgon el. likn. ost, 1 pressad vitlök samt 1 dl Creme fraiche.Fyll filén och spar resten av "geggan" som värms som sås till rätten.KANONGOTT!!

Monica

2009-02-23

Detta recept var jättegott. Jag fyllde fläskfilén med stekt hackad lök, soltorkade tomater och Phialdaphiaost med vitlök och örter.Jag hade också bacon runtom, fast jag tror nog att det är godare med parmaskinka. Mina barn tyckte också att det var en god maträtt. Den här maträtten kommer jag absolut att göra flera gånger!

Camilla

2006-12-17

Testa liknande recept

Italiensk fylld filé
Betyg 3.7 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad rotselleri med tomat och fläskfilé
Betyg 3.4 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskfilé i ugn
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskfilé med krämig polenta
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lafitas plommon- och äppelfläsk
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmachips
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga