Fläskkarré i ajvarsås

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Fläskkarré i ajvarsås

Fläskkarré i ajvarsås med blomkål och olivrisoni är en färggrann middagsrätt man gärna blir bjuden på. Risoni är pastakorn som ser ut som riskorn som blir utsökta när de blandas med grönsaker.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2011

Fläskkarré i ajvarsås

Ingredienser

4 portioner
1/2   blomkålshuvud
1   rödlök (till risonin)
600 g  fläskkarré i skivor
1 msk  smör eller margarin
1 tsk  salt
2 krm  peppar
500 g  passerade tomater
1 1/2 dl  ajvar relish

Olivrisoni

3 dl  risoni
1 dl  gröna oliver
1   påse rucola (à 65 g)
1 msk  balsamvinäger
2 msk  olivolja
3/4 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2573 KJ / 615 kCal

Testa liknande recept

Tomatbräserad karré med parmesan
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och mascarponebräserad karré med broccoli
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad fläskkarrésallad
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ajvarmajonnäs
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varma ajvar- och fetabröd
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax med ajvar och oliver
Betyg 3.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga