Fläskkarrépiccata med piffat avorioris
![Fläskkarrépiccata med piffat avorioris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_20184/cf_259/flaskkarrépiccata_med_piffat_avorioris.jpg)
Fläskkarrépiccata med piffat avorioris är en tilltalande kombination av smaker. Köttet paneras i en härlig kryddblandning och riset får smak av parmesanost och grönsaker.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2010
![Fläskkarrépiccata med piffat avorioris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_20184/cf_259/flaskkarrépiccata_med_piffat_avorioris.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g benfria fläskkarréskivor
margarin
Ris
1/2 gul lök
1 morot
olja
2 1/2 dl avorioris
5 dl vatten
salt
2 dl frysta ärtor
25 g parmesan
1/2 dl fryst persilja
Panering
1 ägg
2 msk vatten
25 g parmesan
1 tsk paprikapulver
1 krm salt
1/2 krm svartpeppar
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex vanlig svensk lagrad hårdost. Uteslut ägget till paneringen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer