Fläskkarrépiccata med piffat avorioris

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Fläskkarrépiccata med piffat avorioris

Fläskkarrépiccata med piffat avorioris är en tilltalande kombination av smaker. Köttet paneras i en härlig kryddblandning och riset får smak av parmesanost och grönsaker.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2010

Fläskkarrépiccata med piffat avorioris

Ingredienser

4 portioner
400 g  benfria fläskkarréskivor
margarin

Ris

1/2   gul lök
1   morot
olja
2 1/2 dl  avorioris
5 dl  vatten
salt
2 dl  frysta ärtor
25 g  parmesan
1/2 dl  fryst persilja

Panering

1   ägg
2 msk  vatten
25 g  parmesan
1 tsk  paprikapulver
1 krm  salt
1/2 krm  svartpeppar

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.
Gör  äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex vanlig svensk lagrad hårdost. Uteslut ägget till paneringen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Zucchinipiccata med tomatsås
Betyg 3.4 av 5.
53 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterad lutfisk med jalapeño och ärt- och avokadokräm
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Risotto med rödlök och skinka
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risotto med tonfisk
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Risotto med svamp och broccoli
Betyg 3.7 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater
Betyg 3.6 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga