Fläskkotlett Panzanella
![Fläskkotlett Panzanella](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63420/cf_259/flaskkotlett_panzanella.jpg)
Stekta fläskkotletter serveras med panzanella, en italiensk sallad gjord på bröd, vinäger, paprika, tomater, rödlök och basilika.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2012
![Fläskkotlett Panzanella](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63420/cf_259/flaskkotlett_panzanella.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
1 röd paprika
1 gul paprika
2 minibaguetter med vitlök
2 msk rödvinsvinäger
3 tomater
1/2 rödlök
1/2 kruka basilika
1 dl svarta urkärnade oliver
salt och peppar
ca 600 g fläskkotlett med ben
1 msk smör eller margarin
1 msk olivolja
bakplåtspapper
aluminiumfolie
För alla
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: Använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: Använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2109 KJ / 503 kCal
Fett8.2 g
Kolhydrater68 g
Protein35.8 g
Kommentarer