Flatbread med kyckling och fetaost

Piadina, italienskt tunnbröd, steks gyllene och fylls med fetaoströra, grillad paprika och skivad kyckling. Gott och enkelt till lunch eller middag.

Ingredienser
2 st
2 grillade inlagda paprikor
1 kruka krispsallad (ca 6 blad för 2 piadinas)
150 g fetaost
1 dl turkisk yoghurt (10 %)
salt
nymalen svartpeppar
2 st Loriana Piadina flatbread
1 förp stekt skivad kyckling (à 200 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi3392 KJ / 810 kCal
Fett40 g
Salt4.4 g
Kolhydrater63 g
Protein48 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer