Förfinad leverpastej med grissini och skinka
![Förfinad leverpastej med grissini och skinka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13975/cf_259/forfinad_leverpastej_med_grissini_och_skinka.jpg)
Det är alltid kul att servera dina gäster något speciellt och annorlunda. Leverpastejen förfinas genom att du blandar i soltorkade tomater och chili. Blandningen rullas in i salt skinka och därefter stoppas en krispig grissini in i stycket.
![Förfinad leverpastej med grissini och skinka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13975/cf_259/forfinad_leverpastej_med_grissini_och_skinka.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 ask leverpastej (à 200 g)
2 msk finhackade marinerade soltorkade tomater
1 msk finhackad röd chilifrukt
salt
peppar
grissini
skivor av skinka, t ex lufttorkad skinka
Gör så här
Tips
Servera som tillbehör till en stor härlig sommarsallad. Eller varför inte som drinktilltugg? Persika och cottage cheese som dessert.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2083 KJ / 497 kCal
Fett0 g
Kommentarer