Fräcka kycklingklubbor med pastawok
![Fräcka kycklingklubbor med pastawok](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15813/cf_259/fracka_kycklingklubbor_med_pastawok.jpg)
Smaksätt kycklingklubborna med himmelska smaker av vitlök, honung, ingefära och apelsin. Woka den kokta pastan med paprika, svamp, sockerärtor och purjolök och servera den sedan med kycklingklubborna och njut!
![Fräcka kycklingklubbor med pastawok](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15813/cf_259/fracka_kycklingklubbor_med_pastawok.jpg)
Ingredienser
8 portioner
8 stora kycklingklubbor
3 vitlöksklyftor
1 dl honung
3 msk färskriven ingefära
2 msk rivet apelsinskal
Pastawok
500 g pasta t ex spiraler
1 stor purjolök
3 paprikor (gärna i olika färger)
250 g färska eller djupfrysta sockerärtor
250 g svamp t ex champinjoner
3 msk olja
1/2 dl ljus soja
1 tsk salt
3 krm peppar
Gör så här
Tips
Vid tidsbrist:
Sätt ugnen på 200°C. Pensla färdiggrillade kycklingklubbor med sweet chilisås och värm dem sedan i ugnen. Woka pastapytt enligt anvisning på förpackningen.
Sätt ugnen på 200°C. Pensla färdiggrillade kycklingklubbor med sweet chilisås och värm dem sedan i ugnen. Woka pastapytt enligt anvisning på förpackningen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer