Från himlen till Hanoi – grillat tunnbröd med avokado och lax
![Från himlen till Hanoi – grillat tunnbröd med avokado och lax](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_125741/cf_259/fran_himlen_till_hanoi_–_grillat_tunnbrod_med_avokado_och_lax.jpg)
Här fylls tunnbröd med flera favoritingredienser: varmrökt lax, avokado, lime och röd peppar. Efter en vända i smörgåsgrillen är rullen färdig att äta. Underbar som lunch men även perfekt att skära upp som småplock innan maten till en drink. Ljuvligt!
![Från himlen till Hanoi – grillat tunnbröd med avokado och lax](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_125741/cf_259/fran_himlen_till_hanoi_–_grillat_tunnbrod_med_avokado_och_lax.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1/3 röd spansk peppar
1 lime
2 avokador
salt
2 mjuka korntunnbröd
ca 400 g varmrökt lax
1 ask krasse
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1554 KJ / 372 kCal
Fett20 g
Salt1.36 g
Kolhydrater18 g
Protein27 g
Kommentarer