Fransk getost med knaprigt hasselnötstäcke

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Fransk getost med knaprigt hasselnötstäcke

Sagolikt god förrätt som fungerar som en exemplarisk aptitretare. Krämig, fransk getost paneras med ströbröd och blir sedan insvept i ett knaprigt hasselnötstäcke. Tjusigt, enkelt och utsökt!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998

Fransk getost med knaprigt hasselnötstäcke

Ingredienser

4 portioner
100 g  grovhackade hasselnötter
skivor chèvre
vetemjöl
uppvispat ägg
olja eller smör till stekning

Gör så här

Tips

När man panerar med nötter får man tänka på att välja något som inte behöver lång stektid. Just ost är utmärkt eftersom den inte behöver bli genomstekt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endive med getost, hasselnötter och granatäpple
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Getostbollar med krispigt baconsmul
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Minipizzor med chèvre och mango
Betyg 3.1 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvrerulle med fikon
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvre chaud pesto
Betyg 2.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga