Fransk getost med knaprigt hasselnötstäcke
![Fransk getost med knaprigt hasselnötstäcke](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Sagolikt god förrätt som fungerar som en exemplarisk aptitretare. Krämig, fransk getost paneras med ströbröd och blir sedan insvept i ett knaprigt hasselnötstäcke. Tjusigt, enkelt och utsökt!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998
![Fransk getost med knaprigt hasselnötstäcke](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
100 g grovhackade hasselnötter
skivor chèvre
vetemjöl
uppvispat ägg
olja eller smör till stekning
Gör så här
Tips
När man panerar med nötter får man tänka på att välja något som inte behöver lång stektid. Just ost är utmärkt eftersom den inte behöver bli genomstekt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer