Frasiga fiskkakor med chilifräst broccoli
Dessa smaskiga och frasiga fiskkakor med chilifräst broccoli kommer du garanterat göra fler än en gång. Stek den goda broccolin med chili och vitlök och servera med ris, sweet chilisås, soja samt kakorna gjorda på bland annat mosad fisk och potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2011
Ingredienser
4 portioner
3 dl basmatiris
2 kokta, mosade potatisar
2 - 2 1/2 finstrimlade salladslökar
1 tsk salt
1 krm peppar
1 paket tinad hokifilé (à 400 g)
1 tsk potatismjöl
1/2 dl ströbröd
500 g broccoli
1 röd chilifrukt (urkärnad och finhackad)
3 skivade vitlöksklyftor
olivolja till stekning
1 krm salt
Till servering
sweet chilisås
japansk soja
citronklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gjorde dessa fiskkakor igår. Det tog nog lite längre tid än 20 min men de var väldigt goda. Kommer garanterat att göras igen.
Camilla
2011-11-15Max 20 minuter? Med tanke på att man sällan har t.ex. kokta, mosade potatisar och strimlade salladslökar väntandes så tar det ganska mycket längre tid än så!
Gustav
2011-02-24det var jätte smaskigt & lättlagat! :)
Theresia
2011-02-06