Fröknäcke med kummin

Betyg 5 av 5.
12 personer har röstat
0
Fröknäcke med kummin

Det här krispiga, glutenfria fröknäcket är enkelt att baka och himmelskt gott till frukost eller ostbrickan. Det är också perfekt som gå bort-present! Testa att byta ut kummin mot mortlade fänkålsfrön, torkade örter eller finrivet citronskal för smakvariation.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018

Fröknäcke med kummin

Ingredienser

1 sats
1 dl  rismjöl
1 1/2 dl  sesamfrön
1 dl  pumpakärnor
1 1/2 dl  solroskärnor
1/2 msk  mortlad kummin
1 tsk  örtsalt
2 dl  hett vatten
1/2 dl  rapsolja
2 tsk  honung (eller agavesirap för vegansk)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi848 KJ / 203 kCal
Fett16 g
Salt0.35 g
Kolhydrater9 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Martins enkla surdegsbröd
Betyg 4 av 5.
88 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödbetschips
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Glutenfria tekakor
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glutenfri focaccia
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glutenfritt olivbröd med lagrad ost
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Juligt fröknäcke
Betyg 3.6 av 5.
87 personer har röstat
Över 60 min att tillaga