Fröknäcke med kummin
Det här krispiga, glutenfria fröknäcket är enkelt att baka och himmelskt gott till frukost eller ostbrickan. Det är också perfekt som gå bort-present! Testa att byta ut kummin mot mortlade fänkålsfrön, torkade örter eller finrivet citronskal för smakvariation.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018
Ingredienser
1 sats
1 dl rismjöl
1 1/2 dl sesamfrön
1 dl pumpakärnor
1 1/2 dl solroskärnor
1/2 msk mortlad kummin
1 tsk örtsalt
2 dl hett vatten
1/2 dl rapsolja
2 tsk honung (eller agavesirap för vegansk)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi848 KJ / 203 kCal
Fett16 g
Salt0.35 g
Kolhydrater9 g
Protein6 g
Kommentarer