Frukt med sabayon och rostade nötter
![Frukt med sabayon och rostade nötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16956/cf_259/frukt_med_sabayon_och_rostade_notter.jpg)
En smaklig och vacker dessert av frukt med sabayon och rostade nötter. Fördela dina mangobitar i glas och ringla över sabayonen av fluffigt vispad ägg, socker samt vitt vin. Toppa med en smakrik hasselnötscrumble.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008
![Frukt med sabayon och rostade nötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16956/cf_259/frukt_med_sabayon_och_rostade_notter.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Hasselnötscrumble
1 dl vetemjöl
1 dl socker
2 krm salt
50 g smör
1/2 dl rostade hasselnötter
Sabayon
3 äggulor
1/2 dl socker
3 msk torrt vitt vin
Frukt
1 paket frysta, tinade mango bitar (à 250 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1418 KJ / 339 kCal
Kommentarer