Frukt- och hasselnötskaka
![Frukt- och hasselnötskaka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_101341/cf_259/frukt-_och_hasselnotskaka.jpg)
Saftig efterrättskaka med hasselnötsmjöl och grönsaksresterna från en råsaftcentrifug. Ett perfekt sätt att ta hand om minsta smula och inte mata sopmonstret.
![Frukt- och hasselnötskaka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_101341/cf_259/frukt-_och_hasselnotskaka.jpg)
Ingredienser
10 bitar
100 g smör
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
4 dl fruktrens från råsaftcentrifugen efter juicen Söt dröm (se länk nedan under steg 3)
2 dl hasselnötsmjöl
1/2 dl kakao
För alla
Innehåller ägg.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer