Fruktsallad med kardemummayoghurt

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
0
Fruktsallad med kardemummayoghurt

Det går otroligt snabbt att göra den här charmiga salladen som du kan använda som en nyttig efterrätt eller fräscht mellanmål. Du skivar päron och nektarin och blandar frukten med björnbär och mandlar och klickar frisk kardemummayoghurt över.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Fruktsallad med kardemummayoghurt

Ingredienser

1 portion
1   päron
1   nektarin
lite citronjuice
1/2 dl  färska/frysta björnbär
ev några grovhackade mandlar
1 dl  yoghurt av medelhavstyp
1/2 tsk  malen kardemumma

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1312 KJ / 313 kCal
Fett9 g
Salt0.11 g
Kolhydrater45 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Björnbärssylt med gin
Betyg 4.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sallad med burrata och grillad nektarin
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Björnbärsmarmelad med lakrits
Betyg 4.5 av 5.
56 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blandbärssaft
Betyg 2.2 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Björnbärs- och fikonsylt
Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bulgur à la Malta
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga