Fylld pasta med blomkål och mozzarella

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
3
Fylld pasta med blomkål och mozzarella

Pasta med smak av ricotta och spenat ger känslan av en liten italiensk taverna med rödrutiga dukar. Pesto och mozzarella gör att ljuvliga dofter sprider sig i köket. Med färsk pasta och få tillagningsmoment går rätten snabbt att laga. Toppa allt med pepprig ruccola och njut din italienska måltid.

Fylld pasta med blomkål och mozzarella

Ingredienser

4 portioner
600 g  fryst blomkål
2   förp färsk pasta à 250 g (gärna tortelloni ricotta & spenat)
2   förp mozzarella (à 125 g)
130 g  pesto basilika
65 g  rucola

Att ha hemma

salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Gott om man gillar stark smak av pesto.

Linn

2020-09-17

Bra om det står alternativ till frysta grönsaker i recepten. Känns fräshare (och godare) med färsk blomkål.

Susanne

2019-05-06

Mycket gott o supersnabbt men halvera koktiden! Glöm inte hälla av kokvattnet innan man tillsätter det sista!😉

Eva

2019-01-25

Näringsvärde per portion

Energi2577 KJ / 617 kCal
Fett36 g
Salt3 g
Kolhydrater42 g
Protein29 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Grillad macka med pesto
Betyg 3.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pinsa med lufttorkad skinka och pesto
Betyg 4.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med lax, kål och pesto
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mozzarellapizza med champinjoner
Betyg 4.3 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta pesto med mozzarella och pumpakärnor
Betyg 4.1 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb pasta pesto med grönsaker och kyckling
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga