Fyllda salladsblad med ost, rädisor och valnötter
![Fyllda salladsblad med ost, rädisor och valnötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63759/cf_259/fyllda_salladsblad_med_ost__radisor_och_valnotter_.jpg)
Snyggt tilltugg till välkomstdrinken eller som plockmat på en buffé. Välj fina salladsblad stora nog att fylla med rädisor, knapriga valnötter och fetaost eller salladsost. En skvätt citron ger frisk syra. Gott och enkelt!
![Fyllda salladsblad med ost, rädisor och valnötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63759/cf_259/fyllda_salladsblad_med_ost__radisor_och_valnotter_.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 isbergssalladshuvud
1 knippe rädisor
1 burk salladsost i olja (à ca 300 g)
10 valnötter
svartpeppar
1 citron
För alla
Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri salladsost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1232 KJ / 295 kCal
Fett23.3 g
Kolhydrater5.4 g
Protein15.3 g
Kommentarer