Fyllt bröd med kyckling och fetaost
![Fyllt bröd med kyckling och fetaost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Recept på festlig rätt med inspiration från medelhavet. Du fyller urgröpt lantbröd med en smakrik kycklingsallad på bland annat kyckling, potatis, vitlök, fetaost och oliver. Skiva upp brödet i tårtbitar och servera.
![Fyllt bröd med kyckling och fetaost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 italienskt, runt lantbröd
4 kycklingbröst
4 kokta potatisar
1/2 gurka
2 tomater
1 rödlök
3 vitlöksklyftor
1 dl olivolja
1 knippe timjan
100 g fetaost
6 oliver
1 citron
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer