Gädda med mandelpotatis, kantareller och salladslök

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
1
Gädda med mandelpotatis, kantareller och salladslök

Svensk klassiker med sensommarsmaker. Gäddfiléerna steks tillsammans med mandelpotatis, kantareller och salladslök. Servera fisken med saltgurka, senap och gräddfil.

Gädda med mandelpotatis, kantareller och salladslök

Ingredienser

4 portioner
400 g  gäddfilé
8   mandelpotatisar
1 l  kantareller
1   knippe salladslök
2 msk  smör
1   knippe persilja
salt
vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Dåligt

Jenny

2023-01-22

Testa liknande recept

Renskav med kantareller och rostad mandelpotatis
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Halstrad röding med kantarellpotatis
Betyg 3.3 av 5.
88 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kantarellomelett med tomat- och färskostbaguette
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Senaps- och kantarellpotatis
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quesadillas med kantareller och spenat
Betyg 4.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerade kantareller
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga