Gäddburgare med kaviardressing
Smaskiga burgare av gäddfilé, grädde och worcestersås och till det tillagar du en fräsch dressing av bacon, stenbitsrom och gräslök. Gäddburgare med kaviardressing serveras mellan två skivor av skivad formfranska och sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2005
Ingredienser
4 portioner
700 g benfri gäddfilé
3 dl grädde
3 ägg
1 tsk salt
3 krm nymalen vitpeppar
1 msk worcestersås
1 msk olja
Kaviardressing
2 dl crème fraiche
1/2 dl finhackad gräslök
1/2 - 3/4 burk röd stenbitsrom (à 50)
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
1 msk citronjuice
1 paket skivat bacon (à 140 g)
Tillbehör
skivad formfranska
salladsblad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3200 KJ / 760 kCal
Fett55 g
Kommentar
Var läser jag andras kommentarer?
Helena
2020-08-23Hej Helena! Tack för din fråga. Just detta recept är du den första som har kommenterat. Alla kommentarer hamnar i kronologisk ordning här under receptet. Du kan även se vilket betyg (stjärnor) receptet fått och hur många som har betygsatt det. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-08-24