Getost med salsa verde
![Getost med salsa verde](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_166059/cf_259/getost_med_salsa_verde.jpg)
Varm getost med örtig salsa är en perfekt tapasrätt eller förrätt. Sardellerna bidrar med fin sälta. En rätt inspirerad av den spanska staden Sevilla.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017
![Getost med salsa verde](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_166059/cf_259/getost_med_salsa_verde.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 dl hackad persilja
1 msk kapris
4 sardellfiléer
1 vitlöksklyfta
1/2 dl olivolja
150 g getost
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri getost.
Gör mjölksproteinfri: byt ut getost mot tofu.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi971 KJ / 232 kCal
Fett21 g
Salt1.46 g
Kolhydrater2 g
Protein9 g
Kommentarer