Getostfyllda dadlar med bacon
![Getostfyllda dadlar med bacon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_43641/cf_259/getostfyllda_dadlar_med_bacon.jpg)
Bjud på en himmelsk smaksensation där salt möter sött på plockmatsbordet. Dina getostfyllda, smarriga dadlar lindar du in i salt, krispig bacon och gratinerar snabbt i ugn före de ska serveras. Snabblagat och saligt gott!
![Getostfyllda dadlar med bacon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_43641/cf_259/getostfyllda_dadlar_med_bacon.jpg)
Ingredienser
25 st
ca 100 g chèvre
25 urkärnade dadlar
9 skivor bacon
tandpetare
För alla
Innehåller mjölkprotein. Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: väl laktosfri chévre.
Gör laktosfri: väl laktosfri chévre.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man frysa dem
Birgitta
2024-06-05Hej Birgitta! Nja, dom blir nog lite fuktiga då men om du värmer dom i ugnen en stund kan det nog fungera. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-06-05Fantastiskt goda och enkla att göra. Man kan inte sluta äta...
Håkan
2016-07-30Vansinnigt goda, jag ville inte sluta äta! Det var första gången jag åt bacondadlar med chèvre i, och det var ju bara ännu godare än utan. Hittar du färska dadlar så ta det, det slår de torkade dadlarna med hästlängder. Magiskt!
Lena
2013-10-29