Getostsås

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
2
Getostsås

Denna utomordentligt läckra getostsås är extra god till lamm men passar till allt grillat eller varför inte som en smarrig grönsaksdipp? Sväng snabbt ihop dina ingredienser till en len, krämig sås och servera.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2002

Getostsås

Ingredienser

4 portioner
aluminiumfolie
200 g  getost
2   vitlöksklyftor
1/2 msk  flytande honung
1 dl  naturell yoghurt
ca 1/2 dl  olivolja
lite rosmarin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Jätte god sås, men nästa gång anväder jag mindre vitlök.

Malin

2005-09-20

Denna kräm var vansinnigt god, både till rödbetor och grillad paprika samt grillat kött!!

Kristoffer

2004-07-16

Testa liknande recept

Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Getostgrillad paprika
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade nektariner och persikor
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paket med morötter, honung, getost och solrosfrön
Betyg 3.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostkräm
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Focaccia med getost och rosmarin
Betyg 3.1 av 5.
146 personer har röstat
Över 60 min att tillaga