Glaserade spjäll med salsa och svarta bönor
![Glaserade spjäll med salsa och svarta bönor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13821/cf_259/glaserade_spjall_med_salsa_och_svarta_bonor.jpg)
Pröva att glasera dina revbensspjäll med tandoori och mango chutney. Servera sedan spjällen tillsammans med en härlig salsa och svarta bönor. Enkelt och jättegott!
![Glaserade spjäll med salsa och svarta bönor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13821/cf_259/glaserade_spjall_med_salsa_och_svarta_bonor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 dl svarta bönor (på burk)
1 dl mild salsa
1/2 dl finhackad rödlök
2 msk finhackad persilja
salt och peppar
2 dl mango chutney
1 msk tandooripasta
800 - 1 kg grillade tunna revbensspjäll
Till servering
bakpotatis
gräddfil
grönsallad
Gör så här
I näringsberäkningen ingår bakad potatis, gräddfil och grönsallad.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3642 KJ / -1 kCal
Fett0 g
Kommentarer