Glassdessert med salt-karamelliserade dinkelpuffar och pumpafrön
![Glassdessert med salt-karamelliserade dinkelpuffar och pumpafrön](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_173209/cf_259/glassdessert_med_salt-karamelliserade_dinkelpuffar_och_pumpafron.jpg)
Superenkel topping till din favoritglass! Salta dinkelpuffar och pumpafrön med gyllenbrun karamell rör du enkelt ihop och vips har du en raffinerad dessert att bjuda på.
![Glassdessert med salt-karamelliserade dinkelpuffar och pumpafrön](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_173209/cf_259/glassdessert_med_salt-karamelliserade_dinkelpuffar_och_pumpafron.jpg)
Ingredienser
4 portioner
100 g socker
50 g smör
75 g osötade dinkelgryn (dinkelpuffar)
75 g pumpafrön
1 tsk salt
Till servering
1 paket vaniljglass (à 440 ml) med chokladbitar (t ex Magnum Pints Classic)
För alla
Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Recept och bild i samarbete med Magnum Pints.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer