Glassdessert med salt-karamelliserade dinkelpuffar och pumpafrön

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Glassdessert med salt-karamelliserade dinkelpuffar och pumpafrön

Superenkel topping till din favoritglass! Salta dinkelpuffar och pumpafrön med gyllenbrun karamell rör du enkelt ihop och vips har du en raffinerad dessert att bjuda på.

Glassdessert med salt-karamelliserade dinkelpuffar och pumpafrön

Ingredienser

4 portioner
100 g  socker
50 g  smör
75 g  osötade dinkelgryn (dinkelpuffar)
75 g  pumpafrön
1 tsk  salt

Till servering

1   paket vaniljglass (à 440 ml) med chokladbitar (t ex Magnum Pints Classic)

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Magnum Pints.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Friterad vit chokladglass med syrlig blåbärssoppa
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vit chokladglass med lyxig halloncoulis och svartpeppar
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Glace au four med browniebotten
Betyg 3.9 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga