Glödbakad purjolök
![Glödbakad purjolök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_73993/cf_259/glodbakad_purjolok.jpg)
Tänk att vanlig purjo kan vara så gott. Den här rätten blir bäst om du eldar med ved i grillen.
![Glödbakad purjolök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_73993/cf_259/glodbakad_purjolok.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 medelstora purjolökar
olivolja
flingsalt
För alla
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi485 KJ / 116 kCal
Fett7.8 g
Kolhydrater7.8 g
Protein2.3 g
Kommentarer