Glutenfria tortillas
Prova att göra egna glutenfria tortillabröd på majsmjöl, majsstärkelse, äggvitor och vatten. Bröden steks i stekpanna och blir lite pannkaksliknande i sin konsistens. Fyll bröden med valfria tacoingredienser och kvällen är räddad!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018
Ingredienser
6 st
4 äggvitor
3 dl majsmjöl
1 dl majsstärkelse
ca 3 - 4 dl vatten
1 1/2 tsk salt
raps- eller kokosolja (till stekning)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi700 KJ / 167 kCal
Fett3 g
Salt1.83 g
Kolhydrater30 g
Protein5 g
Kommentarer
Brödet var gott😄
Anita
2024-03-12Går de här bröden att frysa? Tänker om man lägger bakplåtspapper mellan de och lägger i frysen.
Angelika
2023-01-20