Gräddfilspannacotta med apelsin, vanilj och jordgubbsgelé
![Gräddfilspannacotta med apelsin, vanilj och jordgubbsgelé](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16851/cf_259/graddfilspannacotta_med_apelsin__vanilj_och_jordgubbsgelé.jpg)
Recept på en lyxig och krämig dessert med smak av vanilj, apelsin och jordgubb. Du gör pannacottan av bland annat gräddfil, gelatinblad, grädde och jordgubbssaft. Utsökt att servera till efterrätt!
![Gräddfilspannacotta med apelsin, vanilj och jordgubbsgelé](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16851/cf_259/graddfilspannacotta_med_apelsin__vanilj_och_jordgubbsgelé.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 gelatinblad
2 dl vispgrädde
1 vaniljstång
1/2 dl socker
2 apelsiner
2 dl gräddfil
1 dl jordgubbssaft
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer