Gräddig kantarellpasta med fransk chark
![Gräddig kantarellpasta med fransk chark](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_173962/cf_259/graddig_kantarellpasta_med_fransk_chark.jpg)
Behöver du en snabblagad rätt men som ändå ska imponera har du här en underbart god och gräddig kantarellpasta. Servera den med fransk chark och härligt gröna haricot verts och babyspenat och du har en måltid att njuta av.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2018
![Gräddig kantarellpasta med fransk chark](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_173962/cf_259/graddig_kantarellpasta_med_fransk_chark.jpg)
Ingredienser
2 portioner
1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
2 port färsk pasta cappellacci, kantarell/ricotta
1 1/2 dl vispgrädde
salt
peppar
1/2 påse babyspenat (à 65 g)
100 g charkuterier (gärna plateau de France)
För alla
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2873 KJ / 681 kCal
Fett54 g
Salt5 g
Kolhydrater27 g
Protein22 g
Kommentar
Enkelt och så gott!
Cecilia
2018-01-16