Granité på apelsinläsk och mango
![Granité på apelsinläsk och mango](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_232401/cf_259/granité_pa_apelsinlask_och_mango.jpg)
Enkel, lättlagad och jättegod granité som du gör av apelsinläsk och mango. Passar perfekt som efterrätt. Pröva också gärna att göra isglassen med jordgubbar och apelsinläsk, det blir lika gott det med.
![Granité på apelsinläsk och mango](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_232401/cf_259/granité_pa_apelsinlask_och_mango.jpg)
Ingredienser
4 portioner
250 g tärnad fryst eller färsk mango
50 cl apelsinläsk
Till garnering
skivad apelsin
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Byt ut mangon mot 250 g färska eller frysta jordgubbar.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi369 KJ / 89 kCal
Fett0.4 g
Salt0 g
Kolhydrater20 g
Protein0.4 g
Kommentarer