Gratinerad chèvre med lins- och rotfruktssallad

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Gratinerad chèvre med lins- och rotfruktssallad

Duka fram en vacker och delikat förrätt med gratinerad chèvre på ett grovt fullkornsbröd. Mackan ackompanjeras med en spännande lins- och rotfruktssallad som sveps in i en ljuvlig dressing med inslag av dijonsenap och äpplen.

Gratinerad chèvre med lins- och rotfruktssallad

Ingredienser

4 portioner
2 dl  gröna linser
1   morot
1   palsternacka
150 g  rotselleri
1   grönt äpple
2 msk  äppelcidervinäger
5 msk  rapsolja
1 msk  dijonsenap
salt och peppar
1   kruka krispsallad

Gratinerad chèvre

4   skivor grovt formbröd
4   skivor chèvre

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chèvre biscuits med persika och honung
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sallad med rostade rödbetor och grapefrukt
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre chaud på rotselleri
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Gratinerad getost med rödlök och sharon
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotfruktssallad med frögratinerad getost
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvrecrème
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga