Gratinerad makrilltoast

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Gratinerad makrilltoast

Gratinerad makrilltoast är en smakrik liten rätt som passar bra som lättare kvällsmat eller till eftermiddagsteet. Smakkombinationen tomat, makrill, lagrad ost och timjan är mycket lyckad, särskilt på de smörsteka brödskivorna.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1996

Gratinerad makrilltoast

Ingredienser

4 portioner
6   tomater
2 msk  hackad, färsk timjan
vitpeppar
smör (till stekning)
8   skivor vitt formbröd (kantskuret, 8x8 cm)
275 g  rökt makrillfilé
200 g  grevéost (lagrad)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tunnbröd med makrill och gurka
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gravad makrill
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smörrebröd med sellerisallad och makrill
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt makrill med dilldressing
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad makrill med rostad grekisk sallad
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga