Gravad makrill
![Gravad makrill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17337/cf_259/gravad_makrill.jpg)
Ett enkelt recept på gravad makrill som du tillagar dagen innan den ska serveras. Du gravar makrillfiléer med salt, socker, dill och steker sedan fisken i smör. Låt stå i kylen och servera sedan med härlig gravlaxsås och potatis!
![Gravad makrill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17337/cf_259/gravad_makrill.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 - 4 stora makrillfiléer med skinn
1/2 dl salt
1/2 dl strösocker
2 - 2 1/2 dl grovhackad dill
smör till stekning
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer