Gravad röding med västerbottenmousse

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Gravad röding med västerbottenmousse

En rolig variant på gravad fisk. Den gravade rödingen serveras med västerbottenmousse och knaperstekt tunnbröd. En elegant och festlig rätt som passar till de flesta tillfällen.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Gravad röding med västerbottenmousse

Ingredienser

4 portioner
1 msk  salt
1 msk  socker
1 krm  svartpeppar
1 msk  finhackad dill
2   rödingfiléer

Västerbottenmousse

2   gelatinblad
2 dl  vispgrädde
1 1/2 dl  grovriven Västerbottensost
3 msk  finhackad gräslök

Till servering

knaperstekt tunnbröd

För alla

Gör mjölkfri: uteslut moussen eller gör den med mjölkfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1720 KJ / 410 kCal
Fett35 g

Testa liknande recept

Citrongravad fjällröding med ostkräm och löjrom
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Färskostfylld röding med kantareller och pepparrot
Betyg 3.4 av 5.
108 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Röding med krämig Västerbottensost
Betyg 3.2 av 5.
59 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ceviche på röding
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga