Grekisk vegopytt i långpanna

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Grekisk vegopytt i långpanna

En härlig grekisk vegetarisk pytt i panna med potatis, lök, paprika, marinad och fetaost som görs på en långpanna i ugn. Serveras tillsammans med en smarrig bönsallad med tomater och kalamataoliver, pitabröd och grekisk yoghurt. En underbar vegopytt för alla som älskar grekisk mat!

Grekisk vegopytt i långpanna

Ingredienser

4 portioner
900 g  potatis
2   röda lökar
2   gula eller röda paprikor
1   Greek Tray marinad från Farmers & Chefs (à 90 g)
1 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
2   förp fetaost (à 150 g)

Bönsallad

1   stora kokta vita bönor (à 380 g)
250 g  körsbärstomater
1 dl  avrunna kalamataoliver
1 msk  olivolja
1/2 msk  rödvinsvinäger

Till Servering

1   citron
4   pitabröd
1/2   basilika
2 dl  grekisk yoghurt

För alla

Kontrollera noga innehållet i marinaden.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fetaost och yoghurt.
Osten kan innehålla löpe.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekt saganaki med tomat, bönor och oliver
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad aubergine med grekisk sallad och tzatziki
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Oliv- och bönsallad
Betyg 2.8 av 5.
144 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grekiska bönor med matvete
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bönsallad med grekiska biffar
Betyg 4.3 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Brödsallad med salsiccia
Betyg 3.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga