Gremoulatatorsk
Gremolatatorsk är en ovanligt fräsch fiskrätt med torskfilé och gremolata, som serveras tillsammans med sötsyrlig tomatsallad och nykokt potatis. Ett underbart middagsrecept fyllt av både smak och färg!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2014
Ingredienser
4 portioner
600 g torskfilé
900 g potatis
Gremoulata
2 vitlöksklyftor
1 ask persilja (à 20 g)
1/2 citron
3 msk olivolja
2 krm salt
1 krm svartpeppar
Tomatsallad
5 tomater
1/2 tsk strösocker
salt och peppar
1 rödlök
2 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
För alla
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2038 KJ / 486 kCal
Fett17.7 g
Kolhydrater47 g
Protein31.1 g
Kommentarer