Grillad ananas och doughnut med kvarg och jordgubbar
Grillad ananas och doughnut med kvarg och jordgubbar är en somrig efterrätt att laga på grillen. Grilla munkar och ananas och servera med jordgubbar och citruskvarg. Servera gärna i portioner och ringla honung över för god sötma. En härlig dessert med grillad frukt!
Ingredienser
Till servering
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på doughneten, men troligtvis innehåller den ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: byt ut doughnuten mot en äggfri kaka eller bulle.
Gör laktosfri: byt ut doughnuten mot en laktosfri kaka eller bulle. Välj laktosfri kvarg som smaksätts med lite rivet citronskal, alternativt byt ut mot laktosfri citronyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut doughnuten mot en mjölkproteinfri kaka eller bulle. Byt kvarg mot soja-, ris- eller havrebaserad liknande produkt som smaksätts med lite rivet citronskal.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer